Allmän info
Tänk på att alla lär sig på olika sätt och olika snabbt - det är bättre att gå samma kurs flera gånger än att gå upp till nästa nivå innan man behärskar kursnivån!  
På grund av allergier så tillåts inte handsprit i lokalen, tänk även på att parfymer kan utlösa allergiska
reaktioner Ta gärna med vattenflaska. Inneskor krävs.
Drogpåverkade är ej välkomna.
Det kan vara överskott av antingen förare eller följare, så vi ber er ha överseende med detta - vi försöker i största möjliga mån få till jämna grupper, men kan inte förutse sjukdomar, arbete etc.

ANMÄLAN
Anmälan görs på länken efter varje kurs (anmälningssystemet SwingWeb). Var noga med att klicka på den rätta raden i SwingWeb. Under anmälningsproceduren får man en fråga om man vill anmäla en
danspartner. Den får då automatisk den andra dansrollen (förare eller följare). Ha då gärna all information om den personen tillgänglig (e-postadress, postadress, komplett personnummer samt telefonnummer). 
Det är viktigt att skriva in sin mejladress annars får du inte någon bekräftelse/betalinformation!
Vid betalning med presentkort, Wellnet eller Esppasi är det viktigt att du meddelar oss att det skall betalas så.
Vid problem med anmälan eller om ni vill fråga något kan ni vända er till: kurser@wetternbuggarna.se

Om vi under anmälningstiden ser att det blir stort överskott av följare eller förare på kursen kommer vi att sätta in tillfälligt anmälningsstopp. De som anmäler sig efter detta kommer på en reservlista. Parvis anmälan har då förtur, så försök gärna vara smidig och hitta en egen partner att anmäla dig
tillsammans med. Gå gärna in på Facebook Wetternbuggarna *danspartner sökes*. Om kursen bara blir aningen ojämnt fördelad mellan följare och förare löser vi ofta detta med hjälp av våra hjälpdansare på Grund och Forts1. 
På Tävlingsträningen och Parutvecklingen är det obligatoriskt att anmäla sig med en partner.

Medlemskap:
De som anmäler sig till kurs får automatiskt ett påslag med den avgiften när man blir antagen till den första kursen varje kalenderår.
Medlemsavgift betalas enbart 1 gång varje kalenderår (jan-dec).
De som däremot inte går kurs, vilket kan vara tävlingsdansare, kursinstruktörer eller bara någon som vill stödja klubben och kunna nyttja vissa övriga aktiviteter kan gå in på länken medlemskap.

Då hela familjen är medlemmar finns ett speciellt familjemedlemskap som alltid kostar lika mycket som två vuxna och ett barn. Övriga familjemedlemmar omfattas av familjemedlemskapet.

Friskvårdspeng:
De som vill ha skrivna kvitton för att t.ex. lämna dem till sin arbetsgivare för att kunna utnyttja friskvårdspengen som många arbetsgivare godkänt, kan säga till på kursen så får de kvitto så snart vi kontrollerat att kursavgiften är betald.
Det är upp till varje arbetsgivare att bestämma om detta ska erbjudas och måste då gälla alla anställda på samma villkor, så hör gärna med din arbetsgivare om
han/hon erbjuder detta. Dans är bra motion, samtidigt som det är roligt.

Espassi , Wellnet
Anmäl dej först på våra kurser och skriv gärna "vilken plattform betalning skall ske" i det fria textfältet så underlättar du för vår administratör.
När du sedan får ditt antagningsbesked kan du gå in på deras hemsida och registrera dig. Observera att du måste först bli antagen på kursen. Vi har nämligen en max kvot och fördelning av förare/följare att tänka på, vilket leder till att en del ibland inte kommer bli antagna. Ju tidigare man anmäler sig ju lättare att bli antagen, då många kurser är väldigt eftertraktade. 
 
BETALNING
All betalningsinfo finns i antagningsbekräftelsen man erhåller över epost.
Det är viktigt att ni skriver OCR-numret så systemet kan känna av rätt inbetalning med automatik. Så fort en betalning är mottagen så skickas ett kvitto med epost. Får ni inga epost-meddelande så kontrollera om det blivit
sorterat som skräppost.
De deltagare som betalar med presentkort behöver inte bry sig om eventuella mejl om betalning eftersom dessa skickas ut med automatik. Deltagarna tar i stället med sig presentkorten och lämnar dem till ledaren vid första kurstillfället. Det underlättar om det anges i det fria textfältet när anmälning
till kursen görs.